Σέρρες: Αντίποινα για το βιασμό της κόρης τους – Σκότωσαν με τσεκούρι τον βιαστή

0
9

 

Η Ελληνική Αστυνομία εξιχνίασε την ανθρωποκτονία που αποκαλύφθηκε πέρσι τον Φεβρουάριο με θύμα έναν 53χρονο Βούλγαρο, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε αποστραγγιστική τάφρο σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών.

Ως δράστες του εγκλήματος κατηγορούνται μία τριμελής οικογένεια Βουλγάρων κι ένα ζευγάρι συμπατριωτών τους. ‘Ήδη συνελήφθη ένας 40χρονος, η 41νος ετών σύζυγός του και η 23χρονη κόρη τους. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει -επιπλέον- έναν 50χρονο και την 40χρονη σύντροφό του, που δεν κατέστη εφικτό μέχρι στιγμής να εντοπιστούν και εκτιμάται ότι διέφυγαν στην πατρίδα τους.

Το φονικό φαίνεται ότι έγινε για λόγους αντιποίνων, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των συλληφθέντων. Σύμφωνα με αυτές, το θύμα φέρεται ότι βίασε την 23χρονη και χτύπησε βάναυσα τις άλλες δύο μεγαλύτερες γυναίκες, αφού πρώτα τις παρέσυρε σε απομονωμένη ορεινή περιοχή κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με το πρόσχημα ότι έκρυβε εκεί χρήματα, τα οποία σκόπευε δήθεν να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας με τη βοήθεια των τριών γυναικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος ήταν σεσημασμένος στην πατρίδα του για διάφορες πράξεις και μεταξύ αυτών για βιασμό. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τον φιλοξενούσαν ο 50χρονος και η 40χρονη, σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στη Νέα Ζίχνη, όπου εκείνοι εργάζονταν. Οι τρεις γυναίκες κατήγγειλαν στους δύο συγκατηγορούμενος άνδρες ότι ο 53χρονος βίασε την 23χρονη και χτύπησε τις άλλες δύο.

Ακολούθως, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, την 1η Φεβρουαρίου 2015, ο 50χρονος εντόπισε το θύμα, το οδήγησε στην παραπάνω κτηνοτροφική μονάδα και μαζί με τους υπόλοιπους, το χτύπησαν με τσεκούρια, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σορός του 53χρονου εντοπίστηκε δύο μέρες αργότερα σε αποστραγγιστική τάφρο, όπου οι δράστες την είχαν απορρίψει. Τον αναγνώρισαν από τα τατουάζ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here