Σεβαστάκης: Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολείαΓ

0
33

Για παραποίηση των δηλώσεων του για την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ότι αυτή δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης  Σεβαστάκης.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι υπήρξε πλήρης παραποίηση των λεγομένων του. «Αυτό που είπα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται υπό πίεση, και δεν θα είχε κανένα θέμα να κρατήσει το 23% και να επιμείνει δογματικά σε ένα εισπρακτικό μέσο. Εντούτοις, το γεγονός ότι μπορεί και να το μετριάζει σημαίνει ότι η πεποίθηση είναι ότι το μέτρο δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση» τόνισε ο κ.Σεβαστάκης.

Κράτησε επίσης σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη λέγοντας ότι «η ιδιωτική εκπαίδευση είναι εξίσου σοβαρή και παραγωγική και δεν είναι πενταροδεκάρες».

«Ό,τι βγάζει με κόπο κανείς δεν είναι πενταροδεκάρες. Αυτό που αποταμιεύεις με κόπο είναι πολύ ακριβό. Ό,τι στερείσαι είναι πανάκριβο ανεξαρτήτως αν είναι πεντακόσια ή χίλια ευρώ» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here