«Σφαγή» Ζωής -Φλαμπουράρη

1
4

Βαριές κουβέντες αντήλλαξαν οι πάλαι ποτέ «σύντροφοι» στον Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αλέκος Φλαμπουράρης.

Την αρχή έκανε η πρόεδρος της Βουλής, αποδοκιμάζοντας την απόφαση να τεθεί επικεφαλής στη λίστα της Α΄Αθηνών -εκεί όπου η ίδια είχε πάρει τους περισσότερους σταυρούς στις εκλογές ου Ιανουαρίου. Έγραψε στο twitter: «Ψηφοδέλτια παραιτηθείσας Κυβέρνησης: ο δοτός Φλαμπουράρης πάνω από τον Σακελλαρίδη... Τελικά ο δικός τους φόβος νίκησε την δική τους ελπίδα».

Τον αποκάλεσε «δοτό», επειδή δεν είχε εκλεγεί βουλευτής με σταυρό ούτε τον Ιανουάριο -είχε τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.

Με τη σειρά του ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα έκανε δηλητηριώδη υπαινιγμό εναντίον της, υποστηρίζοντας πως πρωτοεμφανίστηκε στον Σύριζα το 2012 ως υποψήφια βουλευτής.

«Ρωτήστε την, αν είναι δοτή ή όχι, και πώς έγινε βουλευτής. Πώς έγινε; Πού ήταν η παρουσία της; Πριν γίνει βουλευτής πού την είχατε δει; Τι παρουσία είχε στο κίνημα; Με τον κ. Τσίπρα ήταν τον τελευταίο χρόνο», είπε υπαινισσόμενος ότι ευνοήθηκε ως θυγατέρα του Νίκου Κωνσταντόπουλου.

«Εγώ είμαι 50 χρόνια στο κίνημα αφιερωμένος. Ως φοιτητής, μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά ζούσα και δεν έπαιρνα την παραμικρή δραχμή από το κόμμα. Μέχρι που έγινα υπουργός και έκλεισα την εταιρία μου και αποχώρησα», συμπλήρωσε στον Αντέννα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here