Συγκεντρώσεις υπέρ του «Ναι» και του «Όχι» στις 19:30 στην Αθήνα

0
3

 

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής με τους υποστηρικτές  του «Ναι» και του «Όχι» να καλούνται να συμμετάσχουν στις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στις 19:30 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα παραστεί ο  πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας και θα απευθύνει χαιρετισμό στις 21.00.

«Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία. Επιδιώκουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να μιλάμε και να αποφασίζουμε. Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε τα σχέδια. Το «Όχι» την Κυριακή θα είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη του ελληνικού λαού », αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, οι υποστηρικτές του «Ναι» θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο.

«Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κίνημα των πολιτών του «ΝΑΙ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here