Συγκινεί ένα μικρό αγόρι από τις ΗΠΑ: Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι!

0
8

Μία ανάρτηση στο Facebook ενός μικρού αγοριού που εκφράζει φόβο για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος στάθηκε αφορμή για ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό κύμα αγάπης προς το πρόσωπό του.

Η «εξομολόγησή» του έγινε στη Humans of New York, μία σελίδα που καταγράφει τις ζωές των Νεοϋορκέζων. «Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι ποιο θα είναι το μέλλον μου και ότι οι άνθρωποι δεν θα με συμπαθούν», γράφει η λεζάντα και συνοδεύεται από μια φωτογραφία ενός αγοριού που κάθεται δακρυσμένο στα σκαλοπάτια ενός σπιτιού.

Μέχρι στιγμής η ανάρτηση έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 57.000 φορές, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 600.000 like.

 

Εκτός από τον απλό κόσμο πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, με πρώτη την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

«Η πρόβλεψη μίας ενήλικης. Το μέλλον σου θα είναι εκπληκτικό. Θα εκπλήξεις τον εαυτό σου με τις ικανότητες που έχεις και τα απίστευτα πράγματα που θα μπορέσεις να κάνεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και πιστεύουν σε εσένα -θα υπάρχουν πολλοί από αυτούς», του έγραψε η Χίλαρι Κλίντον.

 

Το ίδιο συγκινητικό και ευαίσθητο ήταν και το μήνυμα της Έλεν ντε Τζένερις: «Όχι μόνο θα σε συμπαθήσουν οι άνθρωποι, αλλά θα σε αγαπήσουν κιόλας. Μόλις έμαθα για εσένα και σε αγαπώ ήδη», του έγραψε η παρουσιάστρια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here