Συγκλονιστική κοινή συνέντευξη Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ (EIKONEΣ)

0
19

Η πολυναμενόμενη κοινή συνέντευξη του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ, με το ποσοστό της τηλεθέασης να αγγίζει το 68%.

Από τα πλέον συγκινητικά σημεία της τηλεοπτικής τους εμφάνισης, ήταν όταν το ζευγάρι αναφέρθηκε στην απόφαση της Τζολί να αφαιρέσει το στήθος και τις ωοθήκες της.

«Η γιατρός που μου έκανε την επέμβαση στις ωοθήκες ήταν η γιατρός της μητέρας μου. Η μητέρα μου της είχε πει: «Να μου υποσχεθείς ότι θα αφαιρέσεις τις ωοθήκες της Άντζυ». Έτσι ήταν σαν να είμαστε μαζί. Κλάψαμε και οι δύο και μου είπε: «Το υποσχέθηκα στη μητέρα σου και πρέπει να το κάνω»!» αποκάλυψε η πανέμορφη ηθοποιός.

«Βλέποντας τη γυναίκα μου να πρέπει να αντλήσει όλη της τη δύναμη και γνωρίζοντας ότι τα νέα ήταν τρομακτικά, είναι τρομερά συγκινητικό και το να μην είμαι εκεί, είναι φρικτό συναίσθημα» είπε από την πλευρά του ο Μπραντ Πιτ.

«Ήξερα κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων ότι ήταν στο πλευρό μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα διότι ο άντρας μου δεν θα επέτρεπε να συμβεί», σημείωσε εκείνη. 

Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Brokaw, Today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here