Σήμερα η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

0
2

 

 Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται στα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου. Οι Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα θα ενώσουν τις φωνές τους μέσα από τα σπουδαία τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που θα διευθύνει τη δεκαμελή ορχήστρα από σολίστες μουσικούς. Τραγούδια που ξεκίνησαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Ρεμπέτικο», «Κόκκινα Φανάρια», αλλά και τραγούδια από κύκλους της δισκογραφίας που έμελλαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ελληνικής μουσικής από το ΄60 και μετά, περιλαμβάνονται στην παράσταση.

Ο σπουδαίος συνθέτης και οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας να βοηθήσουν τους χιλιάδες πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και για την καθημερινή σίτιση τους. Μοναδική προσδοκία όλων τους η προσφορά τροφίμων που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18.00 και όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία ο ΟΑΣΑ θα παρατείνει το ωράριο λειτουργίας κατά μία ώρα (δηλαδή μέχρι και τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα) για ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, Τρόλεϊ και Λεωφορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here