Καμμένος: Συμφωνία εντός των επόμενων ωρών

0
10

 

Για συμφωνία ακόμη και εντός των επόμενων ωρών έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Κανείς δεν ξέρει ακόμα την τελική συμφωνία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι αν μέχρι τις 5 Ιουνίου δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους δανειστές, τότε το ενδεχόμενο να μην πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ μένει ανοιχτή.

Αντιπαράθεση Καμμένου- Μπακογιάννη

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν on air o κ. Πάνος Καμμένος και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη είπε: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ -του κοινού αυτού πλέον μορφώματος γιατί είναι πακέτο πια- έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε. Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοί συνομιλητές».

Άμεση ήταν η αντίδραση της κ. Μπακογιάννη, η οποία απάντησε με έντονο ύφος: «Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα το οποίο κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε, λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας και μην συνεχίζετε αυτή τη λογική», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Ν.Δ..

«Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα» απάντησε ο κ. Καμμένος. Και συνέχισε: «Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία», αναφερόμενος στο εσωκομματικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών. Το ότι κάθεστε σε μία καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα», ανταπάντησε η κ. Μπακογιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here