Συνεργάτες Σαμαρά: Όσοι έχουν ευθύνες, μην τις μεταθέτουν αλλού – Τι εξυπηρετούν;

0
7

Την απάντησή τους έδωσαν στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος επιχείρησε να εμπλέξει τον πρώην πρωθυπουργό στο φιάσκο με την εταιρεία που ανέλαβε την εκλογή.

Ειδικότερα, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξής:

«Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα».

Και συνεχίζουν: «Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη απο την εποχή που ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Ομως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here