Σκάνδαλο Μπιλ Κόσμπι: Τρεις νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

0
13

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες  για σεξουαλική κακοποίηση από τον Μπιλ Κόσμπι, ανεβάζοντας τον αριθμό των γυναικών που έχουν προβεί σε καταγγελία εναντίον του σε περισσότερες από σαράντα!

Ο γνωστός Αμερικανός κωμικός καλείται να αντιμετωπίσει τρεις νέες καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

Η πρώτη αφορά μία σερβιτόρα σε κοκτέιλ μπαρ, στην παραλία του Ρεντόντο της Καλιφόρνια, τη δεκαετία του 1970. Κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι ότι τη νάρκωσε, την έβαλε στο αυτοκίνητο και της κατέβασε το εσώρουχο! «Μετά από 35 χρόνια σιωπής, που κουβαλούσα αυτές τις μνήμες, βρήκα το κουράγιο να μιλήσω και να αποκαλύψω την αλήθεια«, δήλωσε η Σάρον Βαν Ερτ.

Η άλλη γυναίκα ήταν μοντέλο το οποίο συνεργάστηκε για ένα διάστημα στο σόου του Μπιλ Κόσμπι. Κατηγόρησε τον γνωστό κωμικό ότι της πρότεινε να κοιμάται μαζί του, αν ήθελε να μπει στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες, ενώ απέφυγε να σχολιάσει μέσω των εκπροσώπων του τις τελευταίες καταγγελίες των τριών γυναικών.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες  τρία πανεπιστήμια – Μαρκέτ, Φόρνταμ και Μπράουν – αποφάσισαν να αφαιρέσουν τους τίτλους τιμής που είχαν αποδώσει στο διάσημο ηθοποιό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here