Σκάνδαλο ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα πόλο Ιταλίας

0
4
Italy's Alex Giorgetti, left, challenges for the ball with Montenegro's Vjekoslav Paskovic during their quarter final match at the men’s European Waterpolo Championships in Belgrade, Serbia, Tuesday, Jan. 19, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)

 

Σκάνδαλο ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα πόλο της Ιταλίας, με 28χρονο πολίστα βασικό στέλεχος της Εθνικής,
λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός περιφερειακός Άλεξ Τζορτζέτι, δεν εμφανίστηκε τρεις φορές σε έλεγχο ντόπινγκ και αναμένεται να τιμωρηθεί.
Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα ο έμπειρος πολίστας δεν εμφανίστηκε σε δύο ελέγχους ντόπινγκ επικαλούμενος τεχνικές δυσκολίες.
Κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αλλά το σύστημα δε δέχτηκε την ενημέρωση του παίκτη, με αποτέλεσμα να τον αναζητήσει στο σπίτι του.

Στη διεύθυνση που είχε δηλώσεις το κουδούνι δεν έγραφε «Τζορτζέτι» με αποτέλεσμα να μην γίνει ούτε ο τρίτος έλεγχος. Τώρα ο παίκτης πρέπει να αποδείξει ότι η μη παρουσία του στους ελέγχους δεν έχει κάνει με χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά είναι αποτέλεσμα κακής συννενόησης.

Ο Τζορτζέτι θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει από το final six του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προκρίθηκε η ομάδα του, Προ Ρέκο, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί και από τους Ολυμπιακούς αγώνες αφού τρία non show θεωρούνται ως χρήση απαγορευμένων ουσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here