Σκάνδαλο πριν από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

  0
  1

   

  Λίγο πριν από την έναρξη πρώτου ημιτελικού της Eurovision στη Στοκχόλμη (Τρίτη βράδυ), στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα  προκλήθηκε σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την επιτροπή της Ρωσίας, που θεωρείται και ένα από τα μεγάλα φαβορί του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

  Όπως είναι γνωστό, το 50% της βαθμολογίας κάθε χώρας που ψηφίζει προέρχεται από μία πενταμελής επιτροπή. Οι συγκεκριμένοι κριτές παρακολουθούν την γενική πρόβα και βάζουν την βαθμολογία τους, η οποία δεν αποκαλύπτεται μέχρι το τέλος του τελικού της Eurovision.

  Η ρωσική κριτική επιτροπή κάπου μπερδεύτηκε και ένα από τα μέλη της αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τις πρόβες και όσα γίνονταν στο χώρο που βρίσκονταν.

  Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media, η κριτής αποκαλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση της συμμετοχής της Ολλανδίας και της Αρμενίας μέσα από το κλειστό δορυφορικό κύκλωμα, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της EBU. Ύστερα, φανερώνει μέρος της βαθμολογίας της, όπου φαίνεται να είναι υπέρ του «Slow Down» και των «Argo» που προηγήθηκαν – κάτι που επίσης απαγορεύεται από τους υπευθύνους της Eurovision.

  Δείτε το βίντεο:

  https://www.youtube.com/watch?v=KPQaAE0vB5o#action=share

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here