Σκάνδαλο στη Βρετανία: Βιβλίο υποστηρίζει ότι ο Κάμερον έκανε σεξ με γουρούνι

0
11

 

   Piggate λέγεται το πολιτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στη Βρετανία και αφορά στις νεανικές τρέλες του Ντέιβιντ Κάμερον.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο παλιός φίλος του Βρετανού πρωθυπουργού και πρώην βασικός χρηματοδότης του κόμματος των Συντηρητικών, λόρδος Ασκροφτ περιγράφει στο βιβλίο του με τίτλο «Call me Dave» , λεπτομέρειες από την κοινή φοιτητική ζωή των δύο αντρών.

Το βιβλίο που αποτελεί βιογραφία του Κάμερον φέρνει στο φως της δημοσιότητας μεταξύ άλλων και μια πικάντικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και ένα γουρούνι.

Σύμφωνα με μέλος της Βουλής των Λόρδων και έναν φωτογράφο που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ο νεαρός τότε Κάμερον αναγκάστηκε να έλθει σε σύντομη επαφή σεξουαλικής φύσεως με το γουρούνι ως μέρος τελετής μύησης στην αδελφότητα Flam Club ενώ αναφέρει πως έκανε συχνά χρήση μαριχουάνας και επέτρεπε στους φίλους τους να φέρνουν κοκαΐνη στο πατρικό του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ο Ασκροφτ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη βιογραφία, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here