Σκαρφάλωσε στην υψηλότερη εκκλησία του κόσμου χωρίς προστασία – Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6

 

Τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο έθεσε νεαρός στη Γερμανία. Σκαρφάλωσε στην υψηλότερη εκκλησία του κόσμου, χωρίς κανέναν βοηθητικό εξοπλισμό.

Ο Καθεδρικός Ναός του Ούλμ που βρίσκεται στη Γερμανία, χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, έτσι ο νεαρός πολύ εύκολα θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τον θάνατό του, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει κάποιο κομμάτι του παμπάλαιου κτιρίου, ύψους 161 μέτρων.

Όμως ένα μέλος της ερασιτεχνικής ομάδας ελεύθερης αναρρίχησης Grave Yard Kidz από την νότιο Γερμανία, τράβηξε ένα βίντεο που αψηφά τον θάνατο και μπορούμε να τον δούμε να ανεβαίνει μέχρι την κορυφή του κτιρίου.

Το βίντεο είναι μόνο για τους γενναίους, καθώς ο νεαρός άνδρας σε ένα σημείο του βίντεο φαίνεται να στέκεται πάνω σε ένα αγαλματίδιο στην άκρη της κορυφής του κτιρίου, που από ένα λάθος της στιγμής θα μπορούσε να σκοτωθεί.

«Ο πύργος που σκαρφάλωσα πριν από λίγες εβδομάδες, ανήκει στην υψηλότερη εκκλησία του κόσμου και θέλω να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ανάβασής μου δεν έβλαψα κανένα αντικείμενο του κτιρίου», έγραψε ο μασκοφόρος άνδρας στη σελίδα του YouTube του πληρώματός του.

«Ούτε καν παρατήρησε κάποιος ότι σκαρφάλωσα μέχρι την κορυφή».

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here