Φαίη – Ουγγαρέζος διαφωνούν για τα selfie του Κωστέτσου στην Ειδομένη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6

 

Τα ταλαιπωρημένα πρόσωπα προσφύγων στην Ειδομένη επέλεξε ο Βασίλειος Κωστέτσος για φόντο της σειράς duck face selfie  φωτογραφιών του που ανέβασε στο instagram.

Ο ίδιος μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά επιστρέφοντας από τα Σκόπια έκαναν στάση στην γνωστή πλέον σε όλους συνοριακή περιοχή. Το θέμα των φωτογραφιών με τον πόνο 5των προσφύγων έγινε αντικείμενο έντονης διαφωνίας στο Πρωινο μεταξύ Φαίης Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Δημήτρης: Είναι τουλάχιστον εκμετάλλευση και είναι κρίμα, είναι ατόπημα.

Φαίη: Δεν μπορώ να έχω άποψη και το θεωρώ εξίσου άσχημο να κρίνεις και να λες ότι είναι εκμετάλλευση Δημήτρη. Το πώς αισθάνεται κάποιος δεν μπορείς να το κρίνεις.

Δημήτρης: Δεν βλέπω κανένα συναίσθημα εδώ, βλέπω duck face. Υπάρχει ξεκάθαρη εκμετάλλευση. Να πάω κι εγώ σε έναν χώρο που πονούν άνθρωποι και να πω «Κοιτάξτε πόσο καλά είμαι εγώ γιατί έρχομαι από τη μεγάλη μου επιτυχία, αλλά υπάρχει κι αυτή η ζωή… Κοιτάξτε πίσω».

Φαίη: Οι επιλογές μας και το πως συμπεριφερόμαστε μέσα στον χρόνο μας καθορίζουν. Από τον καθένα περιμένεις, ακόμα κι ένα τέτοιο θέμα, να το χειρίζεται διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι δεν πονάει, ότι δεν στεναχωρέθηκε.

Δημήτρης: Αν πονάει δεν το έδειξε με τον σωστό τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους και μένουν σε σκηνές. Δεν λαϊκίζω τώρα αλλά με φέρνεις σε δύσκολη θέση να περιγράψω τι γίνεται από πίσω. Η πράξη είναι κατακριτέα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here