Σκότωσε την δύο ετών κόρη του που τον διέκοψε από βιντεοπαιχνίδι

0
13

 

Απίστευτη δολοφονία κοριτσιού δύο ετών στο Τέξας των ΗΠΑ. Το σκότωσε ο πατέρας του όταν βρέθηκε σε κατάσταση εκτός ελέγχου, επειδή τον διέκοψε στο βιντεοπαιχνίδι του.

Πρόκειται για τον Άντονι Σάντερς που κατηγορείται  για το φονικό που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου, την ώρα που ο 31χρονος ήταν μόνος στο σπίτι με το παιδί.  Ο δράστης, μάλιστα, είχε πει στη γυναίκα του, όταν εκείνη επέστρεψε, ότι η κόρη τους κοιμόταν. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε ωστόσο, μισή ώρα αργότερα, όταν ο 5χρονος γιος της οικογένειας προσπάθησε να την ξυπνήσει.

Όταν η μητέρα του κοριτσιού, διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Δυστυχώς όμως, στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση, οι γιατροί είδαν ότι το κορμάκι του παιδιού ήταν γεμάτο μώλωπες, είχε αίμα πίσω από το ένα αυτί και δαγκωματιές από ενήλικο.

«Ήταν απορροφημένος με τα βίντεο-παιχνίδια. Ήταν κάτι που έκανε συνέχεια. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τον ενόχλησε», δήλωσε ο αξιωματικός Jason Babcock. Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό καθώς τότε εκδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μωρό δολοφονήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here