Σκουρλέτης: Δεν έχουμε δικαίωμα το παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα να ηττηθεί

1
10

 

«Δεν έχουμε δικαίωμα το παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα να ηττηθεί, θα είναι πισωγύρισμα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε τις δυνατότητες που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, φέρνοντας παραδείγματα από τη δική του εμπειρία από την υπουργική θητεία του, για να σημειώσει ότι «ακολουθήσαμε την παλιά κλασσική λογική της Αριστεράς, τη συλλογική δουλειά», εξαίροντας τη νίκη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Αναφέρθηκε στην απόφαση που έλαβε ως υπουργός ΠΑΠΕΝ σχετικά με τις Σκουριές, προσθέτοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η απόφαση που ελήφθη τις τελευταίες ημέρες δεν θα μπορούσε να είχε ληφθεί μήνες πριν.

Υποστήριξε ότι ο προκάτοχός του στο υπουργείο (σ.σ. Παναγιώτης Λαφαζάνης) είχε άλλη αντίληψη για το τι μπορεί να κάνει η Αριστερά όταν είναι κυβέρνηση, ενώ άσκησε κριτική στην αντίληψη κατά την οποία η Αριστερά πρέπει να είναι στη γωνία και αρνείται να βρεθεί στον αγώνα από όλες τις θέσεις, κάνοντας και συμβιβασμούς και βήματα μπροστά. Ασκώντας περαιτέρω κριτική στον κ. Λαφαζάνη, είπε ότι περίμενε εδώ και δεκαετίες την προσωπική του δικαίωση.

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε την ανάγκη να υπάρχει ένα καθημερινό σχέδιο που επιδιώκει νίκες, για να αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων. Είπε ότι κατανοεί τους συντρόφους που αισθάνονται την ανάγκη να κουβεντιάσουμε, που ήθελαν να κάνουμε συνέδριο, για να συμπληρώσει πως η επιλογή του συνεδρίου πριν από τις εκλογές δεν θα εκπλήρωνε αυτή την επιθυμία.

«Πρέπει να μιλήσουμε ανοικτά σε όσους είναι απογοητευμένοι», επισήμανε και αναφέρθηκε στο ριζοσπαστικό μέρος της νεολαίας που, παρατηρεί ότι, απομακρύνεται

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. O χειρότερος πολιτικός που έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας θα πληρώσει τα ελεεινά ψέματα του ανθρώπου αυτού που αποτέλεσε μία από τις χειρότερες επιλογές του κι ας συνετέλεσε τα μέγιστα στο να παρασύρει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ελληνικό λαό και να αρπάξει την εξουσία με τα γνωστά αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here