Σκουρλέτης: Δεν είναι στους σχεδιασμούς μας να πάμε σε εκλογές

0
9

 

Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι δεν είναι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς η προσφυγή στις κάλπες για τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο.

Μιλώντας στον realfm 97.8 και ερωτηθείς αν υπάρχει αβεβαιότητα πολιτική και μπορεί να βρεθούμε από «ατύχημα» σε εκλογές, να μην καταφέρει η κυβέρνηση να περάσει από τη Βουλή τα προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης, ο υπ. Περιβάλλοντος απάντησε:

«Δεν είναι στους σχεδιασμούς και στις προθέσεις της κυβέρνησης να πάμε ξανά σε εκλογές. Θα είναι η τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Είναι κάτι αρκετά τραβηγμένο, δεν καλύπτει καμία ανάγκη».

Οπως πρόσθεσε ο υπουργός, «από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι γνωστά και μεγάλα. Τυχαίνει όλα μαζί να είναι μπροστά μας. Το καθένα θα πρέπει να το δούμε ξεχωριστά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «για το μεν ασφαλιστικό γίνονται ουσιαστικές βελτιώσεις που αφορούν μεγάλες κατηγορίες συμπολιτών μας, ιδιαίτερα αυτούς που είναι στον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών».

«Για το αγροτικό», συνέχισε, «θέλω να πω ότι εγώ αντιλαμβάνομαι, χωρίς να συμφωνώ, τις κινητοποιήσεις. Από ένα σημείο και έπειτα, πρέπει να καταλάβουμε κάτι: η κινητοποίηση, για να είναι θετική, πρέπει να αφήνει κάποια περιθώρια να υπάρξει μία ορατή λύση, μία διέξοδος. Οταν απορρίπτεις τον διάλογο, τότε κινδυνεύεις να πάρεις τα χαρακτηριστικά μίας τυφλής πολιτικής αντιπαράθεσης, κάτι που δεν ευνοεί πρώτα από όλα τους ίδιους τους αγρότες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here