Σκουρλέτης: Δεν μπορεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να τραυματίζεται σε κάθε ψηφοφορία

0
7

 

Mήνυμα ενότητας  στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

«Η δραματική αλλαγή των συνθηκών και η  εξαναγκασμένη συμφωνία,  αναδεικνύουν την ανάγκη μιας σε βάθος συζήτησης για το σχέδιό μας, τη στρατηγική μας, αυτήν όμως τη  συζήτηση πρέπει να την κάνουμε με όρους ενότητας και να μην αφήσουμε το θυμικό να υπερισχύσει της λογικής» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι θα βοηθούσε σε μια τέτοια συζήτηση αν όσοι καταψήφισαν τη συμφωνία, αναγνωρίζοντάς τους το δικαίωμα της διαφοροποίησης, να δηλώσουν πως, από εδώ και πέρα,  στις ψηφοφορίες θα υπερψηφίσουν τις προτάσεις της κυβέρνησης, μέχρι να κλειδώσει η συμφωνία.

Εκτίμησε δε ότι μία τέτοια στάση θα σταματούσε τη δυναμική της διάσπασης που αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα της διαφοροποίησης κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Όπως επισήμανε, δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες η παρουσία και η πορεία της κυβέρνησης αν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τραυματίζεται σε κάθε ψηφοφορία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here