Σκουρλέτης: Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει συμβιβασμός

0
3

Με τη φράση «αν φτάσουμε σε αδιέξοδο θα σκεφτούμε την προσφυγή στο λαό», ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμβιβασμός με τους δανειστές.

«Οποιοσδήποτε συμβιβασμός, θα έχει στοιχεία που λέγαμε προεκλογικά. Ο λαός μας ψήφισε για μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.  Μπορεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει το καθεστώς με τον εργαζόμενο να ζει στην ανασφάλεια;», είπε στον Σκάι, και πρόσθεσε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός για την Ευρώπη είναι οι ακραίες φιλελεύθερες απόψεις.

Αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την απέδωσε στην κρισιμότητα της κατάστασης. «Αν δεν πάρουμε τα χρήματα από Δήμους, θα ενεργοποιηθούν άλλα σχέδια για να μπορέσει η χώρα να επιβιώσει», πρόσθεσε με νόημα.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι οι συλλογικοί φορείς έχουν τοποθετηθεί θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν ζητήσει την επίσπευση της αύξησης, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη του κόσμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here