Σοκ! Ο Μπατιστούτα είχε ζητήσει από τους γιατρούς να του κόψουν τα πόδια

0
38

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ζει τους τελευταίους μήνες ένα δράμα από την ασθένεια που πάσχει (αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση και αντιμετωπίζει φρικτούς πόνους στα πόδια). Πάντως ο γιατρός του εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο ο πρώην σπουδαίος άσος να ακρωτηριάσει τα άκρα του!

Δέκα μήνες μετά την αποκάλυψη του Αργεντίνου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή ότι είχε σκεφτεί ακόμη και να ακρωτηριάσει τα πόδια του προκειμένου να απαλλαγεί από τους πόνους, η εφημερίδα της Κολομβίας «Las Orillas 2» αναφέρει ότι το δράμα του 46χρονου να συνεχίζεται.

batistuda

 Ο πρώην άσος της Φιορεντίνα και της εθνικής Αργεντινής, είχε μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το περασμένο καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση και αντιμετωπίζει φρικτούς πόνους στα πόδια. Και τότε ο Τύπος στην Αργεντινή ανέφερε πως υπέφερε πολύ, με αποτέλεσμα, και ζητήσει ο «Μπατιγκόλ» να του ακρωτηριάσουν και τα δυο κάτω άκρα. Αυτή η φημολογία ξέσπασε και τις τελευταίες ώρες για τον πρώτο σκόρερ της εθνικής Αργεντινής, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται ωστόσο κατηγορηματικά από την οικογένειά του, ενώ και ο γιατρός του προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση.

Η οικογένεια του «Μπάτι-γκολ» έκανε γνωστό ότι δεν ισχύουν οι πληροφορίες για επιδείνωση της κατάστασης του Μπατιστούτα, οπότε δεν υπάρχει ενδεχόμενο ο πρώην διεθνής επιθετικός να σκέφτεται ξανά να του κόψουν τα πόδια.Ο γιατρός Ρομπέρτο Αβάντσι που τον παρακολουθεί τόνισε ότι αυτό είχε συμβεί προ τριετίας και πλέον ο πρώην άσος αντιμετωπίζει ψυχραιμότερα το πρόβλημά του, σκεπτόμενος κι άλλες θεραπείες:

Ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι ήθελε να του κόψω και τα δυο πόδια. Ωστόσο, μιλήσαμε και τον ηρέμησα. Η πάθησή του ήταν αποτέλεσμα ενέσεων στεροειδών που του έκαναν στο Κατάρ στην τελευταία σεζόν της καριέρας του. Χρειάζεται επέμβαση και στον άλλο αστράγαλο.

Ίσως πρέπει να βάλουμε κάτι προσθετικό. Εκείνος το σκεφτόταν γιατί είναι μια μέθοδος που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Οπότε το αφήσαμε και περιμένουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει σε άλλους ασθενείς»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here