Σοκ σε οικογένεια θανούσας: Την έθαψαν με κινητό και έλαβαν μήνυμα μετά από 3 χρόνια

0
35

 

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βρετανία τρία χρόνια μετά την κηδεία της πολυαγαπημένης γιαγιάς.

Μακάβρια έκπληξη περίμενε την  22χρονη Λέσι Έμερσον που έτρεξε να δει ποιος ης έστειλε το μήνυμα, για το οποίο μόλις ειδοποιήθηκε από τον ήχος λήψης μηνύματος.

Το μήνυμα είχε αποστολέα … την γιαγιά της, η οποία έφυγε από την ζωή νικημένη από καρκίνο του παχέος εντέρου το 2011!

Η απίστευτη αυτή μακάβρια ιστορία εκτυλίχθηκε στην Βρετανία, με την 59χρονη Λέσι Έμερσον η οποία απεβίωσε το 2011 θάφτηκε κατόπιν απαίτησης της οικογενείας της μαζί με το κινητό της τηλέφωνο… Ο λόγος ότι ήθελαν να της στέλνουν μηνύματα αγάπης για όσο διάστημα αυτό θα παρέμενε ανοιχτό, θέλοντας να νιώσουν ότι είναι ακόμα κοντά τους, καθώς η οικογένειά της αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα να διαχειριστούν την απώλεια της πολυαγαπημένης του γιαγιάς και μητέρας.

Ωστόσο μία μέρα η γιαγιά τους… απάντησε. Η 22χρονη εγγονή της Εμερσον, Σέρι, έστειλε σε μια ευάλωτη στιγμή της ένα μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της λέγοντας της πόσο της λείπει και τότε σοκαρισμένη έλαβε απάντηση. Και τι ανέφερε το μήνυμα; «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά».

Μάλιστα, πέρα από την απόλυτη έκπληξη και το σοκ που υπέστη, η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να αντιληφθεί το τι ακριβώς συνέβαινε, καθώς το μήνυμα απευθυνόταν τόσο στην ίδια όσο και στον Γκράχαμ Έμερσον, τον θείο της. «Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε αργότερα η 22χρονη Λέσι Έμερσον.

Τρομοκρατημένη όπως ήταν η κοπέλα, έστειλε μήνυμα πάλι στο ίδιο νούμερο ρωτώντας ποιος είναι για να λάβει νέο μήνυμα που έγραφε «μία ενοχλητική χορτοφάγος».

Τότε πανικόβλητη η 22χρονη μίλησε άμεσα στην οικογένεια της για το μακάβριο αυτό συμβάν, με τον γιο της θανούσας, τον Τζον Εμερσον να σχηματίζει το νούμερο της μητέρας του προκειμένου να διαπιστώσει το τι ακριβώς συνέβη.

Εν τέλει και παρόλο που οι συγγενείς της Λέσλι Έμερσον είχαν ζητήσει να διαγραφεί το νούμερο ώστε να μη δοθεί ποτέ ξανά σε άλλο χρήστη, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κάποια δεδομένη στιγμή χορήγησε το συγκεκριμένο νούμερο σε άλλο χρήστη δημιουργώντας την απίστευτη αυτή παρεξήγηση.

Ο νέος χρήστης του κινητού, αν και δεν μπορούσε να ξέρει την ιστορία, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια για την ψυχική αναστάτωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here