Σοκάρει Γερμανός ευρωβουλευτής: Να πυροβολούμε τους πρόσφυγες…

1
13

Κάθε όριο μισανθρωπισμού ξεπέρασε ο Γερμανός ευρωβουλευτής Μάρκους Πρέτσελ, δηλώνοντας ότι οι κρατικές αρχές της χώρας θα μπορούσαν να πυροβολούν τους πρόσφυγες! Για να «γλυκάνει» δε την αθλιότητα που εξέμεσε, πρόσθεσε πως αυτό θα μπορούσε να είναι το «έσχατο μέσο».

Ο και επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία ανέφερε πως πριν από τους πυροβολισμούς υπάρχει «μια σειρά άλλων δυνατοτήτων». Δηλαδή; «Αντλίες νερού και δακρυγόνα».

Μάλιστα, για όσους δεν κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσε, έσπευσε να σημειώσει ότι «η υπεράσπιση των γερμανικών συνόρων με τα όπλα ως έσχατο μέσο είναι αυτονόητη. Όταν ακουστεί ο πρώτος πυροβολισμός στον αέρα θα γίνει ξεκάθαρο ότι είμαστε αποφασισμένοι. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα πρέπει να σκεφτεί να αρχίσει να πυροβολεί εναντίον των προσφύγων, επειδή περνούν τα σύνορα. Έσχατο μέσο σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να τους σταματήσουμε»…

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από άτομο που γεννήθηκε στην εποχή των Ναζι από γονεις στο ανταρτικο σας πληροφορω ότι δεν μου κάνουν έκπληξη τα λογια του Γερμαναρά. Είναι οι ιδιοι που μας έδωσαν το ολοκαύτωμα, την πεινα και τις εκτελέσεις. Τα ιδια καθηκια. Η κριση στη χωρα μας είναι ένα άλλο πρόσωπο της κατοχής. Ακόμα επιδιώκουν το lebenstraum. το σαραντα με τα τανκς σήμερα με το ευρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here