Σοκαριστικό: Είναι 37 χρονών και ζυγίζει μόλις 20 κιλά…

0
14

Έχει ύψος, 1,70 και ζυγίζει μόλις 20 κιλά. Το αποστεωμένο πρόσωπό της και η ταλαιπωρημένη όψη της δεν μαρτυρούν την ηλικία της, αφού δείχνει γερασμένη. Η Ρέητσελ Φαρόκ πάσχει από μια σοβαρή μορφή διατροφικής διαταραχής και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να σώσει τη ζωή της.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube, διηγείται την ιστορία της και η κατάστασή της πραγματικά σοκάρει. Στο σημείο που έχει φτάσει χρειάζεται ειδική νοσηλεία που κοστίζει περίπου εκατό χιλιάδες δολάρια.

Η ηθοποιός από την Καλιφόρνια δίνει εδώ και χρόνια μάχη εναντίον της νευρικής ανορεξίας, αλλά τώρα πια είναι γι αυτήν θέμα ζωής και θανάτου. Είναι απίστευτο, αλλά  δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς βοήθεια.

Μόνο ένα νοσοκομείο μπορεί να αναλάβει την ευαίσθητη περίπτωσή της και γι αυτό ξεκίνησε την καμπάνια με τίτλο “Ο δρόμος της Ρέητσελ προς την αποκατάσταση” απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια προκειμένου να ζήσει .Στο πλευρό της είναι ο σύζυγός της και ήδη έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 60 χιλιάδες δολάρια.

http://www.elmundo.es/internacional/2015/05/22/555eed3be2704ec34d8b4571.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here