Σπίρτζης: Είμαστε περήφανοι για την διαπραγμάτευση

0
10

 

Με «πόνο ψυχής» επανέλαβε ότι υπέγραψε την σύμβαση για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, αναφέροντας παράλληλα όμως ότι αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους διαφάνειας επανω στο τραπέζι σε αντίθεση με την προηγούμενη.

«Ας μας βρίζουν. Δεν πειράζει, εμείς είμαστε περήφανοι για την διαπραγμάτευση», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας πως στο παρελθόν όταν ερχόταν μια τέτοια σύμβαση, στα κανάλια «υπήρχαν ύμνοι αλλά χθες δεν ακούστηκε λέξη» και αναφέροντας πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπέγραφαν συμβάσεις που κόστιζαν περισσότερο, αλλά άκουγαν καλά λόγια.

Απευθυνόμενος προς τα «γαλάζια» έδρανα ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «δεν θα γίνουμε ίδιοι με εσάς. Θα μάθετε να λειτουργείτε με ίσους όρους και διαφάνειας πάνω στο τραπέζι» και δήλωσε πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για την χώρα. «Ένας δημοσιογράφος χθες ζητούσε να το ράψουμε ή να παραιτηθούμε γιατί έχουμε μια άλλη αντίληψη για τις διαπραγματεύσεις. Ούτε θα το ράψουμε ούτε θα παραιτηθούμε», υποστήριξε ο υπουργός Μεταφορών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here