Στ. Λεουτσάκος: Προετοιμαζόμαστε για να μην ψηφιστεί το μνημόνιο

0
5

 

Για το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA».

Ο ίδιος, ως μέλος της Αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ότι γίνεται προετοιμασία ώστε να μην ψηφιστεί το μνημόνιο.

«ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι έννοιες ασύμβατες» δήλωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο πολιτικός φορέας εκείνος, ο οποίος μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα ψηφίσουν ένα νέο μνημόνιο, το οποίο όπως είπε θα είναι καταστροφικό για το λαό και για τη χώρα.

Ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο παραιτήσεων μελών της Αριστερής Πλατφόρμας μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας, ο κ. Λεουτσάκος επισήμανε ότι η κυβέρνηση πρέπει έστω και τώρα να διακόψει τις διαπραγματεύσεις που οδηγούν στο μνημόνιο και να προχωρήσει με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και με βάση τη λαϊκή στήριξη που έχει εκφραστεί τον Ιούλιο.

Αναφορικά με αυτόνομη κάθοδο στελεχών της Αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι πρόκειται για πρωθύστερα σενάρια, προτάσσοντας ότι το κύριο τώρα είναι να επαναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση στην πραγματική της κοίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here