Στ. Παναγούλης: Αποχώρησα για λόγους αξιοπρέπειας

0
9

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τις επιτροπές της Βουλής στις οποίες συζητείται το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες εξήγησε σε δήλωσή του στο Facebook ο Στάθης Παναγούλης, κάνοντας λόγo για μια «πρώτη κίνηση απέναντι σε μια αντίληψη νομοθεσίας… fast track».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγούλη:

AΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Αποχώρησα σήμερα το πρωί από τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις άδειες των καναλιών – τα οποία λυμαίνονται οι ολιγάρχες εδώ και 25 χρόνια- διαμαρτυρόμενος προς τον παριστάμενο Πρόεδρο της Βουλής και τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας. Ας εκληφθεί η ενέργειά μου αυτή, ως πρώτη κίνηση απέναντι σε μια αντίληψη νομοθεσίας… fast track, ακόμη και όταν πρόκειται για νομοσχέδιο που επιβάλλει κανόνες. Κανόνες όμως έχει και το Κοινοβούλιο…

Ακολουθεί η δήλωσή μου στην κοινοβουλευτική επιτροπή:

«Επειδή μόλις χθες το βράδυ στις 9 και τέταρτο ειδοποιηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί στις 10 στην Επιτροπή θα αρχίσει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, το οποίο αριθμεί 342 σελίδες, και επειδή εγώ δεν ανήκω σε έναν από τους δέκα σοφούς του ασφαλιστικού, εις ένδειξη διαμαρτυρίας, αποχωρώ από τη συζήτηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here