Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί εξαγοράζει ψήφους

0
8

 

Δριμεία επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης , σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, καταγγέλλοντας  ότι η κυβέρνηση καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί εξαγοράζει ψήφους.

«Η πολιτική δεν είναι πίνω καφέδες με φίλους μου. Είναι πράξεις. Χάνουμε χρήματα και ανθρώπους από καθυστερήσεις» επεσήμανε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης  σημείωσε ότι χάνουμε δεκάδες εκατομμύρια από τις διπλές διοικήσεις που διορίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ότι «όταν κάθε μέρα κοιτάς τι έχει κερδίσει το καθεστώς σου, δεν είσαι κυβέρνηση για τους πολλούς».

Αναφερόμενος στις κόκκινες γραμμές που βάζει το κόμμα του είπε ότι αυτές αφορούν στην αύξηση των εισφορών υπογραμμίζοντας πως αυτό που έχει σημασία είναι να καταπολεμηθεί η εισφοροδιαφυγή.

Τέλος, τόνισε ότι «πρέπει να βρούμε ποιοι κλέβουν, πότε έκλεψαν και να φέρουν τα λεφτά πίσω. Οφείλουμε να ενισχύσουμε εκείνους τους κρατικούς λειτουργούς που καταπολεμούν τη διαφθορά» και κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση δεν ενισχύει τους εισαγγελείς και νοιάζεται για άλλους διορισμούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here