Σταθάκης: Η κυβέρνηση στηρίζει τις ιδιωτικές επενδύσεις

0
2

 

Στα Χανιά βρέθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ο οποίος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποσαφηνίσει ότι η ανάκαμψη της οικονομίας θα έρθει μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις. Θα είναι ένας συνδυασμός με δημόσιες επενδύσεις, που αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις».

Ο υπουργός συμμετείχε και σε σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΚ ΑΕ όπου μίλησε για την εξέλιξη του έργου: «Η ολοκλήρωση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης αποτελεί κυβερνητική δέσμευση» είπε σύμφωνα με το cretapost.gr και συμπλήρωσε πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται το σημαντικό αυτό έργο για την Κρήτη μέχρι τώρα είναι λάθος, καθώς δε θα έπρεπε να ολοκληρώνεται τμηματικά.

Ο ίδιος τόνισε ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η άμεση ολοκλήρωση του έργου, όπως εξάλλου έχει δεσμευτεί, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Ο υπουργός Οικονομίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, που παραχωρήθηκαν στη Fraport, μεταξύ αυτών και το αεροδρόμιο Χανίων, διευκρινίζοντας ότι τον Οκτώβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here