Αυτός ο παιδόφιλος έριχνε υπνωτικά στο γάλα και ασελγούσε στην ανηψιά του

0
9

 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 52χρονου παιδόφιλου που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του, σε περιοχή της δυτικής Αττικής. Ο παιδόφιλος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης ενώ προηγουμένως την είχε ναρκώσει ρίχνοντας υπνωτικές ουσίες στο γάλα της.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Πρόκειται για τον Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, γεννηθέντα το 1964 στην Γερμανία. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here