Στην Αθήνα την Δευτέρα ο Ντομπρόβσκις

0
6

 

 

Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Ο Ντομπρόβσκις, που είναι επιφορτισμένος με όλα τα αναπτυξιακά θέματα θα έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα καθώς θα συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη και άλλους θεσμικούς παράγοντες, όπως τον Διοικητή της ΤτΕ, τα προεδρεία κοινοβουλευτικών επιτροπών αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης:

Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, στις 9:30, θα συναντηθεί με υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη και στη συνέχεια, στις 10:30, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, στο υπουργείο. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Αμέσως μετά θα συναντηθεί με τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων, στις 12:00 στο κτίριο της Βουλής.

Αργότερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κ. Ντιμπρόβσκις θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στις 14:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο, στις 15:30, στο υπουργείο. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου ο κ. Ντομπρόβσκις θα συναντηθεί στις 9:30 με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Στις 10:45, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ, στην Τεχνόπολη-Γκάζι.

Το πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here