Στη σκιά του Brexit υποδέχτηκε το Λονδίνο την Εβδομάδα Μόδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Το Λονδίνο φιλοξενεί την πρώτη του Εβδομάδα Μόδας μετά από το δημοψήφισμα με το οποίο αποφασίστηκε η έξοδος της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ένα μείγμα πολυτελών οίκων και γνωστών εταιρειών που αποκαλύπτουν στους αγοραστές αλλά και στους συντάκτες μόδας τις προτάσεις τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

Στη σκιά του Brexit υποδέχτηκε το Λονδίνο την Εβδομάδα Μόδας

Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας το 90% μεταξύ των 290 σχεδιαστών που συμμετείχαν σ’ αυτήν, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει η χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη σκιά του Brexit υποδέχτηκε το Λονδίνο την Εβδομάδα Μόδας

«Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο αποδεικνύει στους πελάτες μας ότι η ψηφοφορία υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σημαίνει ότι θα βάλει τέλος στις διεθνείς συνεργασίες και συμπράξεις», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου Καρολάιν Ρας, στην εφημερίδα Evening Standard του Λονδίνου.

«Οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν εάν το Λονδίνο αισθάνεται διαφορετικά. Πρέπει να τους στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι το Λονδίνο παραμένει μία ανοιχτή πόλη στους ξένους και πως το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία χώρα που προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*