Στη Σκόπελο για αστακομακαρονάδα ο Αλ Πατσίνο

0
28

 

Ένθερμος φίλος των Βορείων Σποράδων είναι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Αλ Πατσίνο, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τη Σκόπελο, επιβαίνοντας σε πολυτελή θαλαμηγό, που έδεσε στον Πάνορμο, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Ο διάσημος σταρ δεν έγινε αντιληπτός διότι επισκέφτηκε το νησί ινκόγκνιτο, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα, τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις τοπικές γεύσεις, στη διάρκεια του Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο Αλ Πατσίνο γεύτηκε αστακούς, αστακομακαρονάδα και ό,τι πιο εκλεκτό, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, που είναι δημοφιλής σε πολλούς διάσημους από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού. Η παραγγελία, που υπογραμμίστηκε από ανθρώπους της θαλαμηγού, ότι προοριζόταν για τον Αλ Πατσίνο, παραδόθηκε επιτόπου, στο πολυτελές σκάφος, παρουσία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αντάλλαξε χειραψία με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Ο Αλ Πατσίνο φέρεται να λατρεύει τα ψάρια και τα θαλασσινά, ενώ την παρουσία του στο νησί επικοινώνησε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here