Στη Βουλή εκτάκτως ο Βαρουφάκης να ενημερώσει για τη διαπραγμάτευση

0
3

 

Στη Βουλή βρίσκεται εκτάκτως ο Υπουργός Οικονομικών, όπου ενημερώνει όπως φαίνεται τους βουλευτές σχετικά με μέρη της συμφωνίας.
Βουλευτές της συμπολίτευσης, μέλη της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, του ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση για την διαπραγμάτευση και τα όσα μέχρις στιγμής έχουν συμφωνηθεί, όμως ο Υπουργός τους απάντησε ότι δεν μπορεί να τους ενημερώσει πλήρως την ώρα που η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε είναι ότι: «Θα παραμείνουν τρεις οι συντελεστές του ΦΠΑ και στην εστίαση από 13% θα πάει στο 11%, ενώ θα έχουν επιστροφή ΦΠΑ οι νησιώτες».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και νησιωτών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενημερωθούν για πτυχές της συμφωνίας που τους ενδιαφέρουν άμεσα.

Σε ότι αφορά στο θέμα της Παναρίτη, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπεραμύνθηκε της επιλογής του καθώς φέρεται να είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Παναρίτη ήταν η καλύτερη επιλογή βάσει βιογραφικού»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here