Στην Αθήνα κάλεσε τον Γάλλο πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας

0
6
Manuel Valls a défendu lundi son bilan lors de son deuxième discours annuel aux forces de sécurité, après une semaine de polémique sur les Roms qui lui vaut un large soutien dans l'opinion et l'opposition d'une partie de la gauche. /Photo prise le 23 août 2013/REUTERS/Charles Platiau

 

Την αμέριστη αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Γάλλο πρωθυπουργό Μάνουελ Βαλς κατά την συνάντησή τους τη Δευτέρα στο περιθώριο της Παγκόσμιας Συνόδου για το Κλίμα.

Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν ότι η επιτυχία του ταξιδιού του προέδρου Ολάντ στην Αθήνα, δημιουργεί θετικό έδαφος και για μια επίσκεψη του Μανουέλ Βαλς, με αντικείμενο την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών και τη διεύρυνση της οικονομικής συνεργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων.

Συζήτησαν, επίσης, το Προσφυγικό, τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με την εφαρμογή του Προγράμματος, καθώς και την προοπτική της αλλαγής στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here