Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Γερμανός ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας

0
4

 

 Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου «Ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα και τη Γερμανία – Προοπτικές έως το 2020 κι έπειτα» θα κηρύξει ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας και αντικαγκελάριος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα συνοδεύεται από επιχειρηματική αποστολή που αποτελείται μεταξύ άλλων από εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων από τους κλάδους των ΑΠΕ, του τουρισμού και των κατασκευών, καθώς και από τον τραπεζικό τομέα.

Το Συνέδριο διοργανώνεται στην Αθήνα την 1η Ιουλίου με πρωτοβουλία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, του Ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, θα μιλήσει ως επίσημος προσκεκλημένος στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου στις 30 Ιουνίου με θέμα «Ελλάδα και Γερμανία – Εταίροι για την ανάπτυξη και την απασχόληση». Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γεώργιος Σταθάκης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Γκάμπριελ θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου από κοινού με τους υπουργούς Οικονομίας και Ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here